TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE:

Sunteti binevenit la www.naturasanat.ro si va multumim pentru atentia pe care ne-o acordati.
Pentru a putea vizita magazinul nostru trebuie sa stiti ca serviciile noastre sunt oferite cu anumite conditii. 
Daca vizitati magazinul www.naturasanat.ro sau folositi sau veti folosi serviciile furnizate de noi inseamna ca acceptati conditiile de mai jos. Va rugam sa le cititi cu atentie.
CONFIDENTIALITATEA
Pentru a intelege mai bine modul nostru de lucru, va rugam sa cititi cu atentie Regulile de Confidentialitate care reprezinta, de asemenea, o conditie de vizitare a magazinului nostru si pe care Dumneavoastra o acceptati in intregime.
COMUNICATII ELECTRONICE
Atunci cand vizitati magazinul nostru sau cand ne trimiteti un E-Mail, inseamna ca Dumneavoastra comunicati cu noi electronic. In acest sens consimtiti:
- sa primiti in acelasi mod de la noi mesajele;
- sa agreati mesajele postate de noi pe magazinul www.naturasanat.ro ;
- ca toate intelegerile, mesajele, notele sau alte comunicari pe care noi le trimitem electronic satisfac toate cerintele legale pe care le implica acest tip de comunicare.
DREPTURI DE AUTOR
Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea www.naturasanat.ro si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. 
Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.
ACCESUL IN WEBSITE
www.naturasanat.ro va ofera dreptul limitat de a accesa si folosi in scop personal acest website. Limitarea se impune in cazul descarcarii si stocarii (altfel decat in cache) sau modificarii, in intregime sau partial, a continutului acestui website, in situatia in care nu exista un accept scris din partea noastra. 
Nu este permisa utilizarea in frame-uri a marcilor, logo-urilor sau altor informatii specifice www.naturasanat.ro (inclusiv imagini, text, design, formularistica) fara consimtamantul nostru scris; Nu este permisa utilizarea meta-tagurilor sau a altui text ascuns care sa contina numele www.naturasanat.ro sau alte marci inregistrate din acest website fara consimtamantul nostru scris; 
Este permisa, cu drept de revocare si neexclusiv, crearea hiperlink-urilor catre pagina principala a www.naturasanat.ro atat timp cat acel link nu denigreaza sau pune intr-o lumina nefavorabila www.naturasanat.ro, partenerii sai sau produsele incluse in magazin.
CONTUL DUMNEAVOASTRA
Daca utilizati acest website, sunteti direct raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si parolei contului Dumneavoastra si de restrictionarea accesului la calculatorul Dumneavoastra si sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru orice activitate care se desfasoara sau se va desfasura in cont sub numele de utilizator si parola Dumneavoastra. 
Magazinul nostru vinde produse care pot fi utilizate si de copii, dar cumpararea poate fi facuta numai catre un adult. 
www.naturasanat.ro isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul website-ului sau a contului personal sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.
TAXELE DE EXPEDIERE:
La comenzile mai MICI de 300 lei taxele de expediere sunt:
- 14,23 lei la LIVRARE DIRECTA pentru orasele SACELE si BRASOV din Jud.BRASOV
- 14,23 lei prin Curier Rapid Sameday (pt primul kg, iar pentru fiecare kg suplimentar adaugandu-se cate 1,19 lei).
COSTUL EXPEDIERII VA FI CALCULAT AUTOMAT IN PROCESUL DE PLASARE A COMENZII PE SITE-UL NOSTRU
La comenzile intre 300 si 400 lei taxele de expediere sunt:
- GRATUIT la LIVRARE DIRECTA pentru orasele SACELE si BRASOV din Jud.BRASOV
- 14,23 lei prin Curier Rapid Sameday (pt primul kg, iar pentru fiecare kg suplimentar adaugandu-se cate 1,19 lei).
COSTUL EXPEDIERII VA FI CALCULAT AUTOMAT IN PROCESUL DE PLASARE A COMENZII PE SITE-UL NOSTRU
La comenzile mai MARI sau egale cu 400 lei taxele de expediere sunt:
- GRATUIT la LIVRARE DIRECTA pentru orasele SACELE si BRASOV din Jud.BRASOV
- GRATUIT prin Curier Rapid Sameday
COSTUL EXPEDIERII VA FI CALCULAT AUTOMAT IN PROCESUL DE PLASARE A COMENZII PE SITE-UL NOSTRU
COMENZILE MAI MARI DE 600 LEI BENEFICIAZA SI DE O REDUCERE DE 5% (REDUCEREA SE APLICA DOAR PRODUSELOR CE NU NU AU ALTE REDUCERI APLICATE DEJA) 
IMPRESII, COMENTARII, COMUNICARI DIVERSE
Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul lor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, atentand la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuala sau aducand injurii unui tert. De asemenea, nu trebuie sa constituie sau sa contina virusi, campanii politice sau orice forma de spam.
www.naturasanat.ro isi rezerva dreptul (dar nu se obliga) sa elimine sau sa modifice un asemenea tip de continut.
DESCRIEREA PRODUSELOR
Echipa www.naturasanat.ro incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele prezente pe website.
Totusi, www.naturasanat.ro nu garanteaza ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. www.naturasanat.ro nu este răspunzătoare de conținutul textelor de detaliare a produselor, ele fiind reproduceri ale prospectelor, indicațiilor sau detaliilor produselor aflate în, sau pe ambalajul acestora. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, singura posibilitate de remediere a situatiei este de returnare a produsului nefolosit.
DEFINIREA GARANTIILOR OFERITE SI LIMITAREA INCREDERII
www.naturasanat.ro nu isi asuma raspunderea asupra garantiilor oferite de catre producatori, directe sau indirecte, cu privire la acest website sau la informatiile, continutul sau produsele incluse in el.
UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE SE FACE PE PROPRIA DUMNEAVOASTRA RASPUNDERE.
In concordanta cu legile aplicabile in Romania, www.naturasanat.ro declina orice raspundere privind garantiile directe sau indirecte, inclusiv - dar nu limitat numai la - caracterul comercial al produselor. 
www.naturasanat.ro nu garanteaza ca acest website, serverul gazda sau e-mail-urile trimise de noi nu contin virusi sau alte elemente daunatoare. 
www.naturasanat.ro nu poate fi facut raspunzator pentru orice paguba de orice fel produsa de utilizarea acestui website, inclusiv - dar nu limitat la pagubele directe, indirecte, accidentale sau ca si consecinte.
POLITICA DE RETUR:
Produsele se pot returna fara a invoca vreun motiv in termen de 14 zile, sigilate si nedeteriorate (produsele desigilate sau deteriorate nu se pot returna). Taxele de expediere sunt suportate de client. In vederea returnarii va rugam sa ne contactati telefonic la nr. 0722737992
POLITICA DE REVIEW-URI (COMENTARII):
Pe platforma noastra www.naturasanat.ro pot posta review-uri (comentarii) despre produse si/sau calitatea serviciilor oferite de noi DOAR CLIENTII INREGISTRATI, incercand astfel sa oferim review-uri (comentarii) ale clientilor reali, eliminand / limitand astfel posibilitatea postarii de review-uri (comentarii) false.
Toate review-urile (comentariile) sunt moderate (aprobate) de un moderator inainte de postare efectiva pe platfoma nostra pentru a elimina eventualele review-uri (comentarii) vulgare, incitatoare, rau intentionate (NU se incadreaza aici review-urile (comentariile) negative referitoare la proasta / slaba calitate a unor produse si/sau servicii, mai mult chiar aceste comentarii ne ajuta sa ne imbunatatim calitatea serviciilor si sa selectam doar produsele de calitate, eliminind astfel produsele slab calitativ, fapt pentru care le multumim acelor clienti ce ne alerteaza in acest fel)
SOLUTIONAREA LITIGIILOR
Proprietarii www.naturasanat.ro vor face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre acestia si terti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania