LIVRARE

Conditii de livrare si plata a marfii:
Produsele comandate se livreaza doar in Romania, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de d-voastra la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.
LIVRARE:
Momentan livrarea se poate face in urmatoarele moduri: 
- prin CURIER RAPID (SAMEDAY) - coletul ajunge la d-voastra in 1-3 zile lucratoare, in functie de localitatea de destinatie.
Costul transportului este 14,23 lei pentru primul kg, adaugandu-se cate 1,19 lei pentru fiecare kg suplimentar/expeditie (Costul se va calcula automat in procesul de plasare a comenzii pe site).
COMENZILE DE MINIM 400 LEI BENEFICIAZA DE LIVRARE GRATUITA PRIN CURIER RAPID SAMEDAY
ATENTIE! SAMEDAY CURIER VA INCERCA DE 2 ORI LIVRAREA COLETULUI (IN CAZ CA LA PRIMA INCERCARE NU SE LIVREAZA). DACA NICI LA A DOUA INCERCARE NU SE LIVREAZA DIN CAUZA DESTINATARULUI, COLETUL SE VA RETURNA.
- LIVRARE DIRECTA pentru orasele SACELE SI BRASOV din Judetul BRASOV - comanda va va fi livrata direct de www.naturasanat.ro in 12-72 ore.
Costul transportului este 14,23 lei pentru comenzile mai mici de 300 lei, si GRATUIT pentru comenzile mai mari sau egale cu 300 lei.
COMENZILE DE MINIM 300 LEI BENEFICIAZA DE LIVRARE GRATUITA IN MUN.BRASOV SI MUN.SACELE
Comanda minima este de 30 lei (valoare produse). Comenzile sub 30 RON nu vor putea fi onorate momentan din motive economice. 
 
Va multumim.