Happy Kid Sirop 200 ml - Star International - www.naturasanat.ro
search
  • Happy Kid Sirop 200 ml - Star International - www.naturasanat.ro

Happy Kid Sirop 200 ml - Star International

75,39 lei
Pret cu TVA inclus
Suplimentul alimentar HAPPY KID sirop este un produs natural din plante medicinale ayurvedice, cunoscute pentru proprietatile lor tonice, care sustin cresterea armonioasa si sanatoasa a copilului.

account_circleTrimite unui prieten
Happy Kid Sirop 200 ml - Star International

Happy Kid Sirop 200 ml - Star International

Suplimentul alimentar HAPPY KID sirop este un produs natural din plante medicinale ayurvedice, cunoscute pentru proprietatile lor tonice, care sustin cresterea armonioasa si sanatoasa a copilului.

Accept Termenii si conditiile de utilizare  

help_outlineIntrebati despre acest produs
Happy Kid Sirop 200 ml - Star International

Happy Kid Sirop 200 ml - Star International

Suplimentul alimentar HAPPY KID sirop este un produs natural din plante medicinale ayurvedice, cunoscute pentru proprietatile lor tonice, care sustin cresterea armonioasa si sanatoasa a copilului.

Accept politicile de confidentialitate neconditionat  

DORESC SA FIU SUNAT/A PENTRU PLASARE COMANDA
 

Expediere in siguranta

 

Livrare sigura

 

Returnare in 14 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)

Cresterea si starea de sanatate a copilului sau este o preocupare permanenta a oricarui parinte. Copiii au nevoie de mai mult suport pentru a se mentine sanatosi, au nevoie de mai mult decat o dieta echilibrata si exercitii fizice regulate. Suplimentul alimentar HAPPY KID sirop este un produs natural din plante medicinale ayurvedice, cunoscute pentru proprietatile lor tonice, care sustin cresterea armonioasa si sanatoasa a copilului. Combinatia dintre Elettaria cardamomum, Glycyrrhiza glabra, Aegle marmelos, Carum carvi si Bacopa monnieri, alaturi de celelalte plante din produsul HAPPY KID sirop au efecte sinergice contribuind la pastrarea unui apetit sanatos, la asimilarea corecta a substantelor nutritive din hrana, la buna functionare a sistemului digestiv si hepatobiliar si la eliminarea naturala a toxinelor. Complexul de fitonutrienti din HAPPY KID sirop mentin sanatatea si functionarea normala a cailor respiratorii superioare, ajuta la eliminarea apei din organism si a radicalilor liberi, contribuind astfel la cresterea capacitatii de autoaparare a organismului si de adaptare la conditiile de mediu.
HAPPY KID Sirop contribuie la:
- mentinerea unui apetit normal si la asimilarea optima a nutrientilor din hrana consumata;
- mentinerea unui tranzit intestinal normal si la eliminarea toxinelor;
- sustinerea sanatatii sistemului respirator, a sistemului digestiv, hepatobiliar si la capacitatea naturala de autoaparare a organismului;
- cresterea si dezvoltarea fizica si psihica armonioasa a copilului.
MOD DE UTILIZARE SI DOZE RECOMANDATE:
Copii 2-4 ani: cate 1 lingurita pe zi;
Copii 4-8 ani: cate 2-3 lingurite pe zi;
Copii 8-14 ani: cate 1-2 lingurite de 3 ori pe zi. Se administreaza cu 30 minute inainte de masa, in cure de minim 30 zile. Agitati inainte de administrare!
ATENTIONARI: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Fara efecte secundare sau reactii adverse la doza si modul de utilizare recomandate. A se pastra in ambalajul original la temperatura camerei, a se feri de lumina si caldura. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maximum 60 zile. Efectul este stabil in timp. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Nu se recomanda diabeticilor. Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole.
COMPOZITIE:
- Elettaria cardamomum (Cardamom), seminte (6:1) -200mg;
- Embelia ribes (Vaividang), fructe (10:1) - 200mg;
- Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce), radacina (5:1) - 200mg;
- Bacopa monnieri (Brahmi), parti aeriene (8:1) - 200mg;
- Aegle marmelos (Bael), fructe (6:1) - 200mg;
- Adhatoda vasica (Vasa), frunze (3:1) - 200mg;
- Carum carvi (Chimion), fructe (4:1) - 200mg;
- Citrus medica (Lamai), fructe (6:1)- 200mg;
- Thymus vulgaris (Cimbru de cultura), parti aeriene (10:1) - 200mg;
- Mentha piperita (Menta), parti aeriene (5:1) - 200mg;
- Miere - 200 mg;
- Benzoat de sodiu (conservant) - 25 mg;
- Zahar - 2400mg;
- Apa demineralizata - pana la 5ml.
ACTIUNI:
Elettaria cardamomum (Cardamom) - semintele de Elettaria cardamomum contin substante bioactive care au actiune tonic-digestiva si ajuta la reducerea balonarilor si a disconfortului abdominal.
Embelia ribes (Vaividang) - fructele se folosesc pentru efectele tonico-digestive si de reducere a balonarii. Favorizeaza eliminarea parazitilor intestinali prin paralizarea sistemului nervos al viermilor si eliminarea lor datorita efectului usor laxativ al fructelor.
Glycyrrhiza galbra (Lemn dulce) - extractul din radacinile de Glycyrrhiza glabra ajuta la functionarea normala a digestiei si mentine tranzitul intestinal normal. Fitonutrientii contribuie si la mentinerea sanatatii sistemului respirator.
Bacopa monnieri (Brahmi) - extractul din partile aeriene contribuie la dezvoltarea optima a capacitatii de concentrare si de memorare.
Aegle marmelos (Bael) - extractul din fructe ajuta la functionarea normala a tranzitului intestinal si la mentinerea sanatatii sistemului digestiv.
Adhatoda vasica (Vasa) - fructele contin vasicina, o substanta bioactiva cunoscuta in medicina traditionala indiana datorita proprietatilor sale de fluidificare a secretiilor bronsice si de eliminare a acestora.
Carum carvi (Chimion) - extractul din fructe ajuta la functionarea normala a digestiei si tranzitului intestinal si la reducerea balonarii prin eliminarea gazelor.
Citrus medica (Lamai) - fructele ajuta la mentinerea sanatatii sistemului digestiv, cailor respiratorii superioare si la eliminarea excesului de apa din organism.
Thymus vulgaris (Cimbru de cultura) - extractul din partile aeriene ale plantei ajuta la mentinerea fluiditatii secretiilor bronsice, la functionarea normala a digestiei si la neutralizarea radicalilor liberi.
PREZENTARE PRODUS: flacon cu 200 ml Happy Kid Sirop
6423359000493

REVIEWS (0) (DOAR CLIENTII INREGISTRATI POT ADAUGA RECENZII)