Acest website foloseste cookie-uri atat cookie-uri proprii cat si cookie-uri de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Utilizari traditionale: Adjuvant pentru diabetici si supraponderali. Mod de preparare: Uz intern - infuzie. Peste o lingurita sau un pliculet de produs se toarna 250 ml apa clocotita; Vasul se acopera si se lasa in repaus 10 - 15 minute, agitand din cand in cand. Dupa infuzare se strecoara si se poate adauga o lingurita de suc proaspat de lamaie. MOD DE ADMINISTRARE:Intern: se beau pana la 1-2 litri de ceai pe zi; Nu se indulceste. Ceaiul are gust dulceag datorita frunzelor de stevie dulce numita si "Iarba de miere" (Stevia rebaudiana) care contin substante dulci permise diabeticilor si supraponderalilor deoarece sunt practic lipsite de aport caloric. COMPOZITIE: Un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele parti de plante:- radacini de brusture- frunze de dud- teci de fasole- frunze de afin- radacini de cicoare- frunze de stevie dulce- frunze de urzica vie- radacini de gentianarecunoscute in literatura de specialitate pentru actiunile lor hipoglicemiante, diuretice, carminative, de stimulare a functiilor hepatice si renale.PREZENTARE PRODUS: cutie cu 20 doze Ceai Antidiabetic
REVIEWS (doar clientii inregistrati pot adauga comentarii)