Mumivenol Plus 30 capsule - RACO / Radu & Sons - www.naturasanat.ro
search
  • Mumivenol Plus 30 capsule - RACO / Radu & Sons - www.naturasanat.ro

Mumivenol Plus 30 capsule - RACO / Radu & Sons

63,27 lei
Pret cu TVA inclus Livrare in 1-3 zile lucratoare , in functie de destinatie, cu DPD Curier
Contribuie la protejarea vaselor de sange si ajuta la mentinerea elasticitatii acestora, precum si a valorilor normale ale colesterolului si presiunii arteriale, fiind un tonic general al organismului.
Cantitate
Disponibil

account_circleTrimite unui prieten
Mumivenol Plus 30 capsule - RACO / Radu & Sons

Mumivenol Plus 30 capsule - RACO / Radu & Sons

Contribuie la protejarea vaselor de sange si ajuta la mentinerea elasticitatii acestora, precum si a valorilor normale ale colesterolului si presiunii arteriale, fiind un tonic general al organismului.

Accept Termenii si conditiile de utilizare  

help_outlineIntrebati despre acest produs
Mumivenol Plus 30 capsule - RACO / Radu & Sons

Mumivenol Plus 30 capsule - RACO / Radu & Sons

Contribuie la protejarea vaselor de sange si ajuta la mentinerea elasticitatii acestora, precum si a valorilor normale ale colesterolului si presiunii arteriale, fiind un tonic general al organismului.

Accept politicile de confidentialitate neconditionat  

DORESC SA FIU SUNAT/A PENTRU PLASARE COMANDA
 

Expediere in siguranta

 

Livrare sigura

 

Returnare in 14 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)

PRODUS NOTIFICAT (APROBAT) DE INSTITULUL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE IBA, SERVICIUL NATIONAL PENTRU PLANTE MEDICINALE, AROMATICE SI PRODUSE ALE STUPULUI, SERVICIUL NATIONAL PENTRU PLANTE MEDICINALE, AROMATICE SI PRODUSE ALE STUPULUI CU NR.16546/17.05.2023
Mumivenol este un supliment alimentar biologic activ pentru vene curate si circulatie buna.
Se utilizeaza pentru remineralizarea si regenerarea tesutului osos si muscular, tonifierea venelor, imbunatatirea microcirculatiei, preintampinarea formarii trombilor.
INGREDINTE (per capsula):
- extract hidroetanolic uscat 40:1 din radacina de Turmeric (Curcuma Longa) cu un continut de 90% curcuminoide - 128mg;
- extract hidroetanolic uscat 30:1 din fruct de Castan-salbatic (Aesculus hippocastanum) cu un continut de 20% aesceina - 128mg;
- Mumio (asphaltum) cu 50% acid fulvic - 50mg;
- extract hidroetanolic uscat 50:1 din fructe de Afin-rosu (Vaccinum vitis ideea) cu un continut de max. 35% antocianidine - 25mg;
- extract apos 6:1 din toata planta de Ridiche (Raphanus sativus) - 25mg;
- extract hidroetanolic uscat 20:1 din fructe de Portocal-amar (Citrus aurantium) cu un continut de 60% hesperidina - 12mg;
- extract hidroetanolic uscat din fructe de Piper-negru (Piper nigrum) cu 30% piperine - 4mg;
- extract etanolic din radacina de Polygonum cuspidatum, standardizat la 98% acetil resveratrol - 2 mg;
Alte ingrediente: dioxid de siliciu coloidal, strearat de magneziu vegetal (agenti antiaglomeranti), capsula (gelatina), colorant/dioxid de titan.
CARACTERISTICI:
MUMIO "RASINA MUNTILOR" (asphaltum se gaseste in locuri greu accesibile, cum ar fi grotele, pesterile sau stancile din zona Podisului Tibet si Pamir, fiind colectat de la inaltimi intre 2.000 si 5.000 m. Principalul component activ este acidul fulvic. De asemenea, MUMIO contine aproximativ 70-85 compusi minerali, fiind bogat in antioxidanti, aminoacizi, nutrienti si compusi fitochimici. MUMIO intareste vitalitatea si energia organismului, neutarlizeaza radicalii liberi, contribuie la procesul de formare a celulelor sanguine, sustine sistemul imunitar si functia sexuala, ajuta la redicerea colesterolului si regleaza metabolismul.
CURCUMINA este ingredientul activ din Turmeric, unul dintre cele mai populare condimente din regiunea Indiei. Curcumina este considerata unul dintre cei mai puternici antioxidanti din natura. Turmericul este bogat si in alti nutrienti (vitamine: C, B3, K, E; minerale: sodiu, potasiu, calciu, fier, magneziu sau zinc; proteine si fbre), cele mai importante beneficii ale sale fiind:
reducerea durerilor usoare pana la moderate, imbunatatirea circulatiei si oxigenarii creierului, sustinerea procesului de detoxifiere prin cresterea secretiei de enzime hepatice si a digestiei, mentinerea unui sistem cardio-vascular sanatos (prin reducerea nivelului colesterolului din sange si mentinerea sanatatii inimii si a arterelor).
CASTANELE-SALBATICE contin vitamine (C, K, B1, B2), saponozide triterpenice, taninuri, flavonoide, care actioneaza in special in directia mentinerii proprietatilor reologice ale sangelui, a tonusului si permeabilitatii vaselor sanguine (chiar si la nivelul capilareloir).
Fructele de AFIN-ROSU au un continut mare de antocianidine si de proantocianidine, cu un puternic efect antioxidant. In plus, ajuta la functionarea normala a glandelor sudoripare si la eliminarea mirosului neplacut al urinei.
HESPERIDINA este o flavona extrasa, de regula, din citrice si care contribuie la protejarea vaselor sanguine, la mentinerea densitatii osoase si a valorilor normale ale colesterolului si presiunii arteriale, la mentinerea elasticitatii vaselor sanguine.-
RIDICHEA contine rafanol, vitamine (C) si minerale (calciu), fibre si favorizeaza oxigenarea si circulatia sangelui si mentinerii valorii normale a colesterolului sanguin.
ACETIL-RESVERATROLUL reprezinta forma acetilata, naturala a resveratrolului, pe care o gasim in vinul rosu si care are cea mai buna biodisponibilitate. Acesta regleaza metabolismul , oxogeneaza celulele, inlatura oboseala si energizeaza organismul, sustine sistemul imunitar, mentine in limite normale colesterolul.
Extractul din fructe de PIPER-NEGRU ajuta la cresterea absorbtiei celorlalte ingrediente, in special mareste biodisponibilitatea curcuminoidelor de 16-18 ori.
EFECTE:
MUMIVENOL+ contribuie la protejarea vaselor de sange si ajuta la mentinerea elasticitatii acestora, precum si a valorilor normale ale colesterolului si presiunii arteriale, fiind un tonic general al organismului.
MOD DE UTILIZARE:
ADULTI: 1-3 capsule pe zi, cu o jumatate de ora inainte de masa.
ATENTIONARI:
Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului.
Nu este recomandat in timpul sarcinii sau alaptarii.
Nu este recomandat persoanelor care iau anticoagulante!
A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul lunii mentionate pe ambalaj.
A nu se consuma alcool in timpul administrarii.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici!
A se pastra la temperaturi sub 25 grade C, in ambalajul original, ferit de umiditate si lumina.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
PREZENTARE PRODUS: cutie cu 30 capsule MUMIVENOL PLUS

REVIEWS (0) (DOAR CLIENTII INREGISTRATI POT ADAUGA RECENZII)